Продажба Дентална Клиника София от ЧСИ

октомври 19, 2016, Цанков Груп ЕООД

Продажба Дентална Клиника София от ЧСИ
Продажба Дентална Клиника София от ЧСИ
Дентална Клиника за Продажба с 4 годишна история София! Цена Частен Съдебен Изпълнител - 76 393 EUR!


Регистриран на: 06 Aug 2015
Мнения: 4
Местожителство: Варна
МнениеПуснато на: Wed Oct 19, 2016 2:48 pm    Заглавие: Дентална Клиника с 4 годишна история София! от ЧСИ Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение Изтрий това мнение

Дентална Клиника за Продажба с 4 годишна история София! Цена Частен Съдебен Изпълнител - 76 393 EUR! 

1. 
0897 33 85 85 — тел за контакти! 

В снимките: 
1. Снимки на обекта 

2. Скица на денталния център /104 кв.м/ — в долната част, * 76 393 EUR 

3. Другия кабинет/51кв.м/ в горната част — 37 835 EUR, 

4. Между тях има /55 кв.м /Дентален Ренген и дентален орто с високо качество /Продаден е/ 

4. Местоположение на обекта! 
Преимущества на обекта: 
1. Разработен кабинет с 4 годишна история и човекопоток 
2. Топ локация — ДО ВХОДА НА МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН т. е . между седми, осми и девети микрорайони с приблизително по статистически данни около 150-170 000 души. Намира се до магазините на Била и Технополис, банки, жилищни сгради, офиси на мобилни оператори. 
3. За обекта не се плаща такса за управление както в други луксозни сгради по 500-800 лв. или това прави по 9600 лв на година, за 5 години таксите за управление би били 45 000 лв./ спестявате от такси/ 
4. Такси които се плащат — такса панорамен асансьор — 20 лв. СОД -25 лв. Допълнително ако желаете чистачка??!! 
5. Реклама узаконена с фундамент /1700лв/ на входа на метростанцията 
6. Реклама Неонов Зъб на сградата — който се вижда нощно време от 1 км. 
7. На партерния етаж се намира ресторант, на 1 етаж Клиника Бодимет. 
8. Основен ремонт!!!!! преди 5 месеца! 
Локация: На 10 м. от ВХОДА НА МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН т. е . между седми , осми и девети микрорайони с приблизително по статистически данни около 150-170 000 души. Намира се до магазините на Била и Технополис. Центъра е разположен на целият втори етаж в ЛУКСОЗНА ОФИС СГРАДА. Панорамен асансьор. 
Състои се от: 
1. Чакалня; 
2. Офис; 
3. Два СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТА , 
4. Санитарен възел; 
5. Складово помещение. 
Стени-латекс, под-гранитогрес, алуминиева дограма, окачени тавани, окабеляване ,климатици и ТЕЦ ,подходящ и за друг вид лечебна дейност . Продава се със оборудването. Обектът е регистриран в РЗИ и притежава всички необходими санитарно-хигиенни разрешителни и строителни документи за извършване на медицинска дейност. ДОГОВОРИ С НЗОК . 
Сградата е на доказан строител с разрешение за ползване от 2010год. Квадратурата е 104кв./ на втория етаж. Район с много добра комуникация и инфраструктура. В по — голямата си част в сграда функционират лечебни заведения ,очна клиника ,рентгенови кабинети , медицинска лаборатория, дентална клиника. 
През 2011г. фирмата купува имота и след необходимото преустройство и необходимите договори и лицензии създава дентален център за извънболнична дентална помощ. 
Цялостно дентално обслужване, включва: 
профилактично, консервативно и терапевтично лечение; естетично зъболечение; детско зъболечение; ортопедично обслужване; ортодонтия; лицево-челюстна и орална хирургия; парадонтология; дентална имплантология; физиотерапия. Апаратурата и обурудването отговарят на високи стандарти за качество. Формираме затворен цикъл на диагностика и лечение, посредством партньорските отношения с модерно оборудвана рентгенова лаборатория която е в непосредствена близост до денталната клиника и зъботехнически лаборатории в София. 
Възможностите за работни места в клиниката са минимум: 
— четирима лекари по дентална медицина и един хирург/или лицево челюстен хирург/ , — асистент по дентална медицина . 
Това автоматично генерира пет договора с НЗОК. Средно статистически това са приблизително около 1000/1100лв. плащане по договор с НЗОК. Което на практика означава че НЗОК покрива около 40% — 50% от договорената цена в пакета на лица над 18г. /който включва две дейности/ , докато на лица до 18г. лечението изцяло е покрито от НЗОК в рамките на четири лечебни дейности . Това е в общ план по отношение на плащанията по договори с НЗОК. По отношение на лечебните дейностите извън плащане по договорите с НЗОК цените са регламентирани и са на принципа на пазарното ценообразуване. Пазарната ефективност на денталната практиката зависят не само от модерното оборудване , а и от адекватното управление на човешкия ресурс . Денталната практика позволява и специални абонаменти и услуги за корпоративни клиенти. 
Всички средства който постъпват в денталния център се разпределят на следния принцип : 60% за клиниката 40% за лекарите но в повечето случай е въпрос на договорка . 
Приложено ви изпращам информация за плащанията от РЗОК София за 2014г. като искам да отбележа , 
- че сумите са по договори с НЗОК само на двама лекари по дентална медецина , 
— другите двама са работили само на кешово плащане . 
В края на 2014г. прекратихме всички договори поради възникнали проблеми със съдружник и поради тази причина и взехме решение да продаваме имота с цялото оборудване на дружеството. 
Кабинетите за работили до 5.08.2015 г Реално! 
На първия етаж е разположена клиника Бодимед! 

 

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com